Trimning hos Anneli

Nu har vi precis kommit hem från Tysons uppfödare. Vi var där för att trimma till Tyson inför Hasslarp för nu är det ju bara 4 dagar kvar!! Tyson blev så snygg efter att Anneli hade trimmat till honom.
Jag blev helt förälskad när vi var där i de små knyten på altanen som bara var 7 veckor, de var så söta och charmiga. Man fick nästan lust att smyga hem med en valp under tröjan.

Natten mellan fredag och lördag ska Tyson få sova med "förklädet" som mamma har sytt åt honom för att pälsen på rumpan och ryggen ska lägga sig ner. Jag har ingen aning om hur vi ska få honom att sova med den på sig med vill man vara fin får man lida pin!Träning med Diesel och Tara

Idag har vi varit vid Horsika och tränat med Diesel och Tara.
Tyson var så ivrig när vi gick dit att han bara drog och drog i kopplet. Diesel fick börja vattenapportera, Tyson satt bredvid och tittade på med spänd blick. När det var Tysons tur var det inget problem att komma i vattnet som förut, utan han hoppade ut i vattnet och hämtade dummyn men var jätte slarvig med avlämningen (måste träna på det). Sedan fick Tara och Tyson busa av sig lite innan vi åkte hem till oss för att fika och för att Jessica skulle hjälpa mig med handlingen till utställningen i Hasslarp.Den första bilden på nya bloggen


Tyson i tr?dg?rden

Tyson ville lägga upp en bild på sig själv här på sin nya blogg, och eftersom hans ord är våran lag här på bloggen så ordnade vi det. Tyson tyckte att denna bild tagen i trädgården var bra. Tyvärr är inte bilden helt aktuell, den är från tidigare i vår.


Välkommen till Tysons nya blogg!

Nu har då även Tyson skaffat en blogg. Här kommer ni kunna följa Tysons väg genom det mycket spännande liv han lever. Tyvärr är hans framtassar lite för klumpiga för att han själv ska kunna producera några inlägg, men när det händer något nytt i Tysons liv kommer vi på två ben publicera detta här så att alla kan ta del utav det.

RSS 2.0