Utställlning i Mjölby

I lördags åkte vi till Mjölby för att sedan på söndagen ställa Tyson. Väl framme träffade vi Marie och Kent (med Jambo & Tiwas) och Ewa och Jessica (med Diesel & Tara) som skulle bo på samma hotell som oss.

På söndagen åkte vi till ridhuset där utställningen skulle vara. Tyson skulle in redan 5 över nio eftersom det bara var en juniorhane och valparna gick i en annan ring.  När det var vår tur gick vi in i ringen med ca 8 andra hundar, så det var stor konkurrens. Tyson placerade sig 1-3 med HP (det börjar bli en vana =) ) i Ukk med kritiken av domare Anne Nerell:

Vackert huvud kunde ha mera maskulinitet. Korrekt bett. Bra hals och överlinje. Harmoniskt byggd, kunde ha haft mer vinkl överarm. Passande stomme. Mkt bra päls. Rör sig bra fr. sidan och bakifrån men är vid i sina armbågar. Trevligt visad.

Efter att Tara blivit 1-1 med CK i ukk skulle hon sedan ställas i btkl där det blev mycket jämförande mellan ettan och tvåan (Tara). Efter en lång stund med springande flyttade hon upp Tara till första platsen med CERT och det blev tjut och applåder på Flatterhaft sidan. Direkt skulle Tara in i ringen igen med den bästa hanen för att avgöra BIM och BIR. Tara tog BIRet och nu blev det en pirrig väntan till BIS finalerna där Tara skulle in och Anneli skulle även ha med en uppfödargrupp i en av finalerna. När det var tur för BIS finalerna blev Anneli BIS-uppfödargrupp med kennel Flatterhaft och Tara blev Best In Show!!!!

Här kommer lite bilder:
image82
Tyson och jag innan bedömning

image83
Står fint

image84
Tara och Jessica

image85
BIS-uppfödargrupp

image86
BIS!!! (vet inte varför det blev en massa prickar på bilden men detta var den ända bilden)

GRATTIS ANNELI TILL BIS-UPPFÖDARGRUPP OCH JÄTTE GRATTIS TILL JESSICA MED TARA TILL ERAT FÖRSTA CERT, BIR OCH BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack till Ewa & Jessica och Marie & Kent för trevligt sällskap på hotellet.

Kommentarer
Postat av: loffe tjocksmock

GRATTIS brollan :)) Bra jobbat!

Matte hälsar att även om jag inte springer vänstervarv på fredag så får jag följa med för att träffa dej. Ska bli såå kul :)
Blöta nospussar från Loffe

2007-10-30 @ 10:56:32
Postat av: Sonja & sister Kajsa

Hej :-)))

Congratulations on Tyson's super show results :-))

Love the photos! Can't wait for some photos of Tyson in the snow. (We don't get snow in Perth but had lots of it when we used to live in Germany).

Big hugs from all of us

Sonja, Jessie & little Kajsa

2007-10-31 @ 12:02:09
URL: http://home.swiftdsl.com.au/~jsandso/
Postat av: Anja och Troja

Ja det hade vi verkligen. Tack så mycket, det gäller bara att jag gör allt rätt så går det ju superfint.
Lycka till på fredag, vi håller tummar & tassar ;) ska du ställa han på MyDog? Kramar

2007-10-31 @ 20:52:53
URL: http://trojasmulan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0