Bloggen har fått en gästbok!

Nu har Tysons blogg fått en alldeles egen gästbok. Nu behöver ni inte längre skriva era gästboksinlägg i kommentarerna utan nu kan ni istället lämna tassavtrycken i gästboken som ni hittar bland länkarna till höger.


BILDER!!!

Nu har jag entligen lagt över en massa bilder från kameran till datorn. Så titta och njut.

Idre i vintras


Snöbilder från idag↓


Bus på sommarstället i höstas


Utställning i Moheda!

Våran söndag startade redan klockan 4 eftersom vi var tvungna att åka hem ifrån senast klockan 5 för att vara i god tid till utställningen. Efter att jag och Tyson hade sovit i 2 ½ timme i bilen medan mamma körde var vi framme.
Eftersom juniorer och valpar gick i en annan ring var Tyson och det 5 andra unghundar först ut. Domare för dagen var Kjell Svensson.
Väl inne i ringen tyckte jag att Tyson kändes ganska okoncentrerad så jag tänkte det för gå som det går och hade inte alls några tankar på CK längre. Efter att alla unghundar hade fått en kvalités bedömning skulle vi in igen. Efter att vi har sprungit två varv flyttar han upp mig och Tyson till 1:a! Vi springer ytligare ett varv och då hade han bestämt sig!! Tyson och jag vann unghundsklassen med ett CK!!!!! Tyson brorsa Loffe som också var med kom 2:a med CK! Efter en lång väntan (enligt mig) skulle vi in i bästa hane. Så klart hade jag inga förväntningar eftersom Tyson bara är en unghund. När domaren började att plocka ut hans fem favoriter var Tyson och jag fortfarande kvar!!! Efter ett varv placerade han oss som reserv. Jag är mycket nöjd med både min och Tysons insatts! Detta är vårat bästa resultat hittills och nu har vi fått ytligare några rosetter att pryda väggen med!

Efter att hanarna var klara skulle jag hjälpa Låtta att ställa Låva (Flatterhaft Novaline) i unghundsklassen. Låva var allt en liten glad tjej och det kändes som om det skulle gå bra. Låva placerade sig 1-2 med CK efter syrran Tara! Domaren sa att det var väldigt svårt att välja mellan två så fina tikar men att han föredrog Taras steg och huvud. Inne i bästa tik tog tyvärr min och Låvas dag slut.

Efter bästa tik skulle jag hjälpa Anneli med avelsgruppen. Även där skulle jag ha Låva. Inne i stora ringen placerade sig vi som BIS!

När allt var slut var det bara för oss att trampa gasen i botten eftersom jag var tvungen att hinna hem till min match.

GRATTIS ANNELI TILL BIS AVELSGRUPP, BIS-2 UPPFÖDARGRUPP, PERRAS CERT OCH ALLA ANDRA FRAMGÅNGAR!
GRATTIS JENNY OCH BROR LOFFE TILL 1-2 CK!
GRATTIS JESSICA OCH TARA TILL 1-1 CK R-BTKL!
GRATTIS LÅTTA OCH LÅVA TILL 1-2 CK!
GRATTIS ÄVEN TILL ALLA ANDRA FLATTERHAFTARE SOM VAR PÅ PLATS OCH SOM JAG HAR GLÖMT!

Tack Anneli för att jag fick hjälpa till i avelsklassen!
Tack Låtta för att jag fick hjälpa till med Låva!
Tack Alexandra för lånet av byxorna!
Tack alla för en trevlig hund-dag!
Tack även för alla grattis vi har fått!För alla ni som undrar så vann vi matchen mot Älvstarnden med 5-0! Riktig utklassning!

RSS 2.0