Oj, nu var det ett tag sedan!

Nu var det en månad sedan jag skrev här sist. Så nu ska jag bara försöka sammanfatta det vi har gjort.

Egentligen har vi inte gjort så mycket. Vi har lagt två eller tre tränings-spår med varierat resultat. Han har gått perfekt ibland och inte så bra ibland. Men det är bara att träna på för i år ska vi ta våran första etta i ökl!
Sedan har vi varit på en lydnadsprov 1 lektion i januari där vi lär oss om alla moment och regler i lydnadsklass 1. Tyson sköter sig utmärkt på alla momenten men när det är teori blir har lätt väldigt otålig och börjar då att skäll. Så en sak som Tyson behöver träna mer på är just passivitet.
Vi har även varit på två stycket handlerkurser med mamma Kajsa en lektion och syrran den andra. 80 % av gångerna ställer Tyson sig rätt med en gång och jag slipper då hålla på att flytta runt honom tills att det blir bra. Så nu är det bara att träna på så att han lär sig vad ordet STÅ betyder och att han då ställer sig snyggt direkt.
Annars har vi inte gjort så mycket mer en de vanliga promenaderna/övningarna i skogen.

På söndag åker bilen full lastad till Idre där vi ska spendera sportlovet. Tyson tycker att detta ska bli toppen eftersom han då kommer att få busa runt mycket i snön och är det något Tyson gillar så är det snö och vatten!!! Om en vecka kommer jag troligtvis att lägga in bilderna från sportlovsveckan.


image110
Tyson i skogen förra vintern!


Kommentarer
Postat av: Carola

Trevligt trevligt med en liten uppdatering :)Kanon kul att lydnaden går så bra, ni får säga till om ni behöver hjälp med något
BARA ATT SLÅ EN PLING...
Härligt med en tripp till Idre och få vila sig från skolan ett tag.
En annan tränar för fullt med uppställningen inte helt lätt, men förhoppningsvis så ramlar poletten ner får vi hoppas :)
Ha det nu så härligt i skidbackarna och ta många kort på er och gossen
Kramis Carola

2008-02-08 @ 22:46:49
URL: http://mdesigne.se/carolaz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0